Wat zeggen anderen van ons?

Referenties
Persoonlijk asessmentTeam workshop

Referenties

Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft gekozen voor Energy Drives® in haar opleidingsprogramma Bedrijfskunde en HRM.

Alleen bij de Christelijke Hogeschool Ede hebben studenten het idee dat ze echt warm draaien voor de arbeidsmarkt. De opleiding in Gelderland scoort sinds jaar en dag uitstekend op de meeste thema’s en staat wederom bovenaan de lijst. De duidelijke en relevante toetsing, de communicatie vanuit de instelling richting de student, de bijgebrachte professionele vaardigheden en loopbaanvoorbereiding worden in Ede beter beoordeeld dan bij alle andere instellingen”. 
Bron: Keuzegids 2013.

Energy Drives® wordt al jaren ingezet bij 2e, 3e en 4e jaarsstudenten Bedrijfskunde en HRM binnen het programma Talentontwikkeling. Enerzijds als hulp bij persoonlijke ontwikkeling en profielkeuzes, anderzijds als hét gedachtegoed voor de bedrijfskundige en HRM professional.

Engie

Engie heeft gekozen voor Energy Drives® voor groei binnen het team.

Met Energy Drives® geven wij persoonlijke aandacht aan onze medewerkers, zetten wij hen in hun kracht en organiseren wij de juiste structuur en energie in deze organisatie.

Technologie kent voor Engie geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Engie. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden.

ASML is wereldleider in het maken van chipmachines. Met meer dan 6000 medewerkers ontwikkelen en maken zij die in Veldhoven. Engie verzorgt voor hen met 100 professionals onder meer het assetmanagement en  het veilig draaiende houden van alle installaties (O&S).

Vakmanschap wordt gevraagd in de zeer snel veranderende wereld van ASML. Stroomlijning van de organisatie is noodzaak.

Achmea Woonfonds

Achmea Woonfonds heeft gekozen voor Energy Drives® ter inspiratie en prestatie.

Met behulp van Energy Drives® leggen de intermediairs van Achmea Woonfonds meer verbinding met klanten. Wij verzorgden voor Achmea Woonfonds de invulling van het PriQels Reflectie Event.

Tijdens deze masterclass met 200 deelnemers kregen zowel de intermediairs als de klanten zicht op de primaire drijfveer van zichzelf en het herkennen van de primaire drijfveer bij gesprekspartners. Vervolgens werden zij getraind hoe ze hierop kunnen aansluiten en een gesprek afstemmen.

Een sfeerimpressie? Bekijk dan de onderstaande video over deze inspiratiesessie:

Neyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit heeft gekozen voor Energy Drives® voor groei binnen het team.

Na de instroom van een aantal nieuwe collega’s heeft licentiepartner Wim van den Belt in een aantal groepssessies met kennis, het faciliteren van het gesprek en de inzet van Energy Drives® een grote bijdrage geleverd in de vorming van ons nieuwe TEAM.

Iedereen in het team spreekt nu dezelfde taal, er is veel vertrouwen in elkaar, plezier in het werk en door het vermogen om kleine ergernissen te relativeren en plaatsen, wordt effectiever met elkaar samengewerkt. We profiteren nog dagelijks van de openheid, en het begrip dat gecreëerd is door inzicht in elkaars drijfveren, en de respectvolle manier om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Afas Software

Nick van der Linde, consultant en trainer bij AFAS Software: Ik heb gekozen voor Energy Drives®, omdat ik opzoek was naar een partij die een persoonlijk assessment aanbood waarbij persoon en bedrijf centraal staat. Ik begeleid nieuwe klanten bij de implementatie van onze software en bestaande klanten met een stukje optimalisatie. Inmiddels werk ik drie jaar bij AFAS en nog steeds met veel plezier. 

De aanleiding om een persoonlijk assessment te doen bij Energy Drives® zit vooral in mijn werkervaring. Ik heb gewerkt in de zorgsector en ook gestudeerd ook in die sector. Vervolgens ben ik overgestapt naar de studie HRM (Human Resource management) en op die manier bij AFAS terecht gekomen. Nu werk ik als consultant en wilde ik graag weten zit ik op mijn plek? Haal ik energie uit hetgeen wat ik nu doe?

Ik heb gekozen voor Energy Drives®, omdat ik opzoek was naar een partij die een persoonlijk assessment aanbood waarbij persoon en bedrijf centraal staat. De website van Energy Drives® gaf mij de antwoorden op de vragen die ik had.

Voordat ik het assessment ging doen had ik wel twijfels. Ik heb een aantal assessments gemaakt, daarin stond alleen de persoon heel erg centraal, ik mistte daarin de bedrijfsscan. Er werd vooral in hokjes vakjes gedacht, goed en fout. Is dat in dit assessment ook het geval? En wat levert het mij uiteindelijk op? Wat kan ik ermee in de praktijk?

Mijn ervaringen naar aanleiding van het persoonlijk assessment en het duidingsgesprek zijn zeer positief. Ik kreeg de scan online toegestuurd. De vragen waren duidelijk, ik kwam er goed doorheen. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een gesprek, wat ik als heel persoonlijk heb ervaren. Ik kreeg tools en inzicht in mijn eigen drijfveren die ik direct in de praktijk kan toepassen. En des AFAS: één A4 met een overzicht van mijn drijfveren en geen heel boekwerk wat ik bij andere assessments weleens ben tegen gekomen.

Ik zou het persoonlijk assessment van Energy Drives® willen aanbevelen aan iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. Het geeft inzicht in je eigen drijfveren. Het zet jezelf in je kracht. Vanuit mijn vakgebied, iedereen die met klanten werkt; sales consultants ik zou zeker aanraden om dit assessment te doen, het geeft je inzicht in je eigen drijfveren. Je herkent de ander en de klant ook. En je kunt daarop sturen.

Kenmerkend van Energy Drives® vond ik de interesse in mijn werkgever. Met het eerste gesprek kwam dit al ter sprake en tijdens het persoonlijke gesprek wist de coach mij te vertellen welke kleur mijn directeur heeft, namelijk rood. Dat had hij gevonden op de website en dit gaf een leuke twist aan het gesprek. En verder is de koffie gewoon super, alleen daarom zou ik al langskomen!

De Meerwaarde Barneveld

Voortgezet onderwijs De Meerwaarde in Barneveld heeft gekozen voor Energy Drives® voor groei binnen het team.

Door inzicht te krijgen in de drijfveren van de individuele leden van ons team hebben we niet alleen elkaar beter leren kennen maar ook kunnen investeren in een betere verdeling van raken. Door taken aan de hand van de drijfveren opnieuw te verdelen zit iedereen beter op zijn plek.

Doordat we inzicht hebben gekregen in de kwaliteiten en allergieën van de leden van ons team verloopt ook de communicatie beter en directer. Dit geheel heeft ons in korte tijd al veel opgeleverd en we kunnen vooruitzien naar een veel productievere en fijnere samenwerking binnen het team.

Faam werkt

Faam Werkt heeft gekozen voor Energy Drives® voor groei binnen het team.

Bij het selecteren van de beste kandidaat gebruiken we bij Faam Werkt vaak de DISC test.  Met het Faam team hebben we de testen gemaakt van Energy Drives®. Het mooie van de testen van Energy Drives® ten opzicht van de testen die wij vaak gebruiken is dat het gericht is op wat de drijfveren zijn.

Daarnaast is deze test uitgebreider, minder zwart-wit en toch eenvoudig te maken en te lezen. Het maken van deze testen heeft ons een bevestiging gegeven van de kracht van ons team.

Hoofdkantoor

Villa 'De Eerdbeek'
Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Energy Drives® is een merk van Essention Groep

Pin It on Pinterest