Voor wie is Energy Drives®?

Persoonlijke én teamontwikkeling
Persoonlijk asessmentTeam workshop

Ontwikkeling

Wanneer doe je een Energy Drives® scan?

Kost je werk je teveel energie? Of is je bevlogenheid verdwenen? 
Of wil je de samenwerking in je team verbeteren? Dan is het tijd voor een Energy Drives® scan!

De Energy Drives® scan wordt ingezet in een zakelijke omgeving, bij studenten en in persoonlijke relatiesJe kunt de scan persoonlijk doen maar dus ook in teamverband of in relaties.

Een Persoonlijke scan doe je in het kader van beter inzicht,  als ondersteuning van je ontwikkeling of om te beoordelen of je een goede match bent voor een bestaande of nieuwe functie.

De Energy Drives® scan is daarnaast waardevol voor teamontwikkeling binnen organisaties. Daarvoor is de Team workshop. 

Wat zijn jouw drijfveren?

Waar krijg jij energie van? En waar loop je op leeg?

Belangrijke vragen, die nu eens niet gaan over competenties of gedrag. Over goed of fout. Het zijn vragen die gaan over je diepste drijfveren. Wat wil ik echt? Doe ik wat ik wil? En wil ik wat ik doe? Daar ligt de kiem voor bezieling en werkplezier. Voor talentontwikkeling en succes.

Herken je soms ook het gevoel dat de bevlogenheid mist? Dat jouw team stilstaat in plaats van groeit? Samen brengen wij hier verandering in.

Energy Drives® geeft je de ruimte om te excelleren. Met een krachtige scan die een genuanceerd inzicht geeft in de drijfveren van personen, teams en organisaties. Geen standaard drijfverentest met een standaard rapportage. Wel een rijke bron van informatie met tal van aanknopingspunten om bevlogenheid bij mensen en energie in organisaties te geven.

Dus ken je drijfveren en die van je medewerkers of klanten. En maak er werk van!

EnergyDrives

Hoofdkantoor

Villa 'De Eerdbeek'
Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Energy Drives® is een merk van Essention Groep

Pin It on Pinterest