Blijvend advies op maat in de Energy Drives® app

Heb je de Energy Drives® scan gedaan? Dan is de Energy Drives® app een waardevol hulpmiddel om inzicht te krijgen in je profiel. Wanneer je wilt en waar je ook bent! Maar de app gaat veel verder. Zo helpt de app je bijvoorbeeld in de samenwerking met je collega’s. Daarbij maakt de app gebruik van jouw profiel en dat van de betreffende collega. Op basis van die unieke combinatie krijg je advies op maat! Bijvoorbeeld hoe om te gaan met weerstand of hoe iemand te adviseren.

Je eigen profiel altijd bij de hand

De Energy Drives® app geeft je direct toegang tot je eigen profiel. Naast wat in het gesprek met je coach al is uitgelegd, vind je hier nog meer wetenswaardigheden! Op iedere drijfveer kun je doorklikken en uitleg krijgen. Binnen iedere drijfveer zie je alle onderliggende aspecten met de bijbehorende score en omschrijving.

Je organisatiebeeld inzichtelijk

Hoe kijk jij aan tegen jouw eigen organisatie en wat kun je hiermee in de praktijk? De Energy Drives® app geeft je helder inzicht. Sluit jouw profiel hierop aan, of wijkt het af? Hierover kun je verder lezen in de app. Welke onderdelen uit jouw eigen profiel worden meer of minder verzilverd binnen jouw organisatie? Waar zou je het gesprek over willen/kunnen aangaan met jouw collega’s en/of leidinggevende? De app geeft concrete handvatten hoe je dit gesprek kunt voorbereiden.

Inzicht in de profielen van je teamgenoten

Uniek en krachtig zijn de tips in de app over samenwerking met je collega’s! Als jij en je collega’s de scan hebben doorlopen, kun je de twee hoogst scorende drijfveren in  jouw profiel met je collega’s delen. En zij met jou. Hiervoor nodig je elkaar in de app uit. De Energy Drives® app geeft je daarna in één oogopslag een beeld van de twee hoogst scorende drijfveren van je teamgenoten.

Tips voor samenwerking op maat

Heb je elkaars profiel gedeeld? Dan geeft de app op maat afgestemde tips voor onderlinge samenwerking. Precies passend bij jouw profiel en dat van betreffende collega. Daarbij selecteert de app uit meer dan 1.000 tips exact die tips die je helpen bij bijvoorbeeld omgaan met weerstand, samenwerken, beïnvloeden, adviseren of bij samenwerking in het algemeen. Je zult verrast zijn hoe nauwkeurig de tips zullen passen op iedere specifieke situatie!

Perceptieprofiel

Wil je tips voor samenwerking met iemand die de Energy Drives® scan zelf niet heeft gedaan? Dan helpt de app je om fictief profiel, – een zogenaamd perceptieprofiel – samen te stellen op basis van jouw beeld van die persoon. Deze persoon kan een collega zijn, maar bijvoorbeeld ook een klant of opdrachtgever die je kunt inschatten op de twee hoogst scorende drijfveren. Vervolgens worden de tips hierop gebaseerd.

Profiel delen of niet delen

Op ieder moment kun je je gedeelde profiel weer intrekken of opnieuw een uitnodiging sturen. Zo houd je zelf in de hand met wie jij jouw profiel deelt.

Zelf teams samenstellen

Werk je voor kortere of langere tijd samen in een bepaald team? Dan kun je dat team zelf in de app samenstellen. Personen die de Energy Drives® scan hebben gedaan en de app hebben geïnstalleerd, kun je hiervoor uitnodigen. Personen die de scan zelf niet hebben gedaan kun je toevoegen met een perceptieprofiel.  Vervolgens geeft de app je adviezen voor samenwerking op maat voor de personen in het door jou samengestelde team. Dit kunnen dus ook personen zijn buiten jouw huidige team/organisatie.

De theorie achter Energy Drives®: uitleg over drijfveren

De Energy Drives® app biedt nog meer! Je kunt in de app bijvoorbeeld lezen over de theorie achter Energy Drives®.

Download de Energy Drives® App

Heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de app? Dan kun je deze hier downloaden:

Geïnteresseerd?

Is je interesse voor Energy Drives® of voor de Energy Drives® app gewekt?
Neem dan contact met ons op!

Hoofdkantoor

Villa 'De Eerdbeek'
Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Energy Drives® is een merk van Essention Groep

Pin It on Pinterest