Jouw eigen Energy Drives® scan

Ontwikkelscan
Afspraak makenTeam workshop

Persoonlijk

Energy Drives®: Ontwikkelscan

Wil je een ontwikkelscan doorlopen? Bij Energy Drives® ben je dan aan het juiste adres! Wij verzorgen een zeer persoonlijke, professionele en eigentijdse ontwikkelscan op basis van drijfverenonderzoek.

Met behulp van drijfveren krijg je inzicht waar jij als mens daadwerkelijk energie van krijgt en op welke aspecten je energie verliest.

Welke rol speelt daarbij je omgeving en door welke bril bekijk jij jouw omgeving?

Wil je niet alleen een scan maar een compleet assessment waarbij niet alleen je drijfveren maar ook je competenties en motieven aan de orde komen? Lees hieronder dan verder.

 

Wat is een assessment?

Een assessment is een persoonlijk gesprek met een coach die je gedetailleerd zicht geeft in jouw persoonlijke drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren, capaciteiten en competenties.

Op basis hiervan kun je een persoonlijk beleid opstellen voor jouw persoonlijke strategie en ontwikkeling.

De Energy Drives® scan maakt hier onderdeel van uit. Ga voor meer informatie over assessments naar LeiderschapSuite.

Wat is een ontwikkelassessment?

Tijdens een ontwikkelassessment krijg je bepaalde inzichten welke je kunt toepassen in jouw huidige (werk-)omgeving.

Daarnaast laat het ontwikkelassessment duidelijke aanknopingspunten zien die je kunt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelassessment kan daarmee de basis zijn voor een aanvullend coaching traject.

Waarom een ontwikkelassessment?

Tijdens het ontwikkelassessment krijg je een helder inzicht in jouw eigen drijfveren en in welke mate je deze in jouw huidige (werk-)omgeving weet toe te passen.

Met drijfveren wordt breder gekeken dan alleen de relevante competenties voor jouw functie.

De basis van het ontwikkelassessment

De basis van het ontwikkelassessment is de drijfverenscan van Energy Drives®. Op basis van de uitslag van de drijfverentest kan er gekeken worden naar de persoonlijke ontwikkeling.

Zo geeft de scan inzicht in hoe je denkt en waar je positieve en negatieve energie van krijgt. Deze verhelderende scan maakt het mogelijk om een positieve verandering in te zetten in jouw werk- en/of privésituatie.

Wij hebben al veel mensen mogen helpen met de zoektocht naar hun drijfveren en hebben ons ontwikkelassessment daardoor optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat zijn drijfveren?

Jouw drijfveren bepalen voor een groot deel het voorkeursgedrag. Het is het beeld wat je van de wereld hebt met daaraan gekoppelde waarden en overtuigingen.

Drijfveren zijn essentieel om te begrijpen waarom je doet wat je doet. Gelukkig zijn drijfveren door middel van een drijfverenscan te meten, zodat jouw gedrag en functioneren op een genuanceerde manier inzichtelijk wordt.

Wil jij ook inzicht krijgen in de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door middel van een ontwikkelassessment? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder aan de hand van het ontwikkelassessment! Maak nu een afspraak of bel 0341 – 820 004!

EnergyDrives

Hoofdkantoor

Villa 'De Eerdbeek'
Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Pin It on Pinterest