jullie eigen Energy Drives® scan

Matching scan
Afspraak makenPersoonlijke scan

Teamwork

Energy Drives®: Matching scan

Een matching scan kan zorgen voor bevlogenheid en energie binnen de organisatie. Niets is zo mooi, dan dat hard werken energie geeft.

Een matching scan van Energy Drives® kan hierbij helpen!

Wat is een matching scan?

Onze matching scan biedt bedrijven en selectiebureaus de mogelijkheid om de persoonlijke scan van kandidaten te vergelijken met de benodigde drijfveren in de functie, het team en/of organisatie. Hierdoor ontstaat snel inzicht in een ‘match’ op drijfverenniveau.

Matching scan: inzicht in persoonlijke profielen ten opzichte van doelen

Vanuit het oogpunt van werving & selectie of team-optimalisatie, kunnen wij je met behulp van matching inzicht geven in diverse persoonlijke profielen in verhouding tot functies of teamdoelstellingen.

Hoe werkt een matching scan?

Door in een selectieprocedure op basis van drijfveren de juiste persoon aan te nemen, werkt diegene vanuit zijn of haar kracht binnen de gevraagde functie. Dit levert meerwaarde op voor de organisatie en zorgt ervoor dat vacatures snel en adequaat worden ingevuld.

Hierdoor is een matching scan zeer waardevol bij loopbaanvraagstukken binnen uw organisatie.

Het belang van inzicht in (elkaars) drijfveren

De matching scan geeft inzicht in drijfveren. Inzicht in drijfveren geeft ruimte voor groei en talentontwikkeling, maar ook voor samenwerking. Door elkaars drijfveren te kennen, wordt er effectiever samengewerkt. Zo wordt duidelijk waar het team van in beweging komt en waardoor zij juist energie verliezen.

De juiste drijfveren binnen een team geven garantie op teamversterking, wat een positieve uitwerking heeft op de organisatie. Dit resulteert in teamversterking, wat een positieve uitwerking heeft op de organisatie.

De afgelopen 15 jaar hebben duizenden werknemers, managers, zzp’ers, teams en ondernemers inzicht gekregen in drijfveren. Inzicht in de persoonlijke drijfveren en de drijfveren van werknemers, collega’s of andere relaties is dus zeer waardevol voor uw bedrijf.

EnergyDrives

Hoofdkantoor

Villa 'De Eerdbeek'
Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Energy Drives® is een merk van Essention Groep

Pin It on Pinterest