jullie eigen Energy Drives® scan

Matching assessment
Afspraak makenPersoonlijke scan

Teamwork

Energy Drives®: Matching assessment

Een matching assessment kan zorgen voor bevlogenheid en energie binnen de organisatie. Niets is zo mooi, dan dat hard werken energie geeft.

Een matching assessment van Energy Drives® kan hierbij helpen!

Wat is een matching assessment?

Ons matching assessment biedt bedrijven en selectiebureaus de mogelijkheid om het persoonlijke assessment van kandidaten te vergelijken met de benodigde drijfveren in de functie, het team en/of organisatie. Hierdoor ontstaat snel inzicht in een ‘match’ op drijfverenniveau.

Matching assessment: inzicht in persoonlijke profielen ten opzichte van doelen

Vanuit het oogpunt van werving & selectie of team-optimalisatie, kunnen wij je met behulp van matching inzicht geven in diverse persoonlijke profielen in verhouding tot functie’s of teamdoelstellingen.

Hoe werkt een matching assessment?

Door in een selectieprocedure op basis van drijfveren de juiste persoon aan te nemen, werkt diegene vanuit zijn of haar kracht binnen de gevraagde functie. Dit levert meerwaarde op voor de organisatie en zorgt ervoor dat vacatures snel en adequaat worden ingevuld.

Hierdoor is een matching assessment zeer waardevol bij loopbaanvraagstukken binnen uw organisatie.

Het belang van inzicht in (elkaars) drijfveren

Het matching assessment geeft inzicht in drijfveren. Inzicht in drijfveren geeft ruimte voor groei en talentontwikkeling, maar ook voor samenwerking. Door elkaars drijfveren te kennen, wordt er effectiever samengewerkt. Zo wordt duidelijk waar het team van in beweging komt en waardoor zij juist energie verliezen.

De juiste drijfveren binnen een team geven garantie op teamversterking, wat een positieve uitwerking heeft op de organisatie. Dit resulteert in teamversterking, wat een positieve uitwerking heeft op de organisatie.

De afgelopen 15 jaar hebben duizenden werknemers, managers, zzp’ers, teams en ondernemers inzicht gekregen in drijfveren. Inzicht in de persoonlijke drijfveren en de drijfveren van werknemers, collega’s of andere relaties is dus zeer waardevol voor uw bedrijf.

EnergyDrives

Hoofdkantoor

Villa 'De Eerdbeek'
Dorpsstraat 22
6741 AK Lunteren

Pin It on Pinterest